RAV Office of Finance forum 2019

Den 14. Mai 2019 inviterte RAV til Office of Finance forum. Vi startet arrangementet kl 08.30 med kaffe og deilige snitter bestående av roastbiff, røklaks og reker. Kl 09.00 startet vår partner Rune Andersen showet med en gjennomgang av RAV sin tilnærming til virksomhetsstyring og kritiske suksessfaktorer som må adresseres for å lykkes med digital transformasjon.

Deretter fikk vi møte ekspert og forfatter Bjarte Bogsnes som tok oss gjennom konseptet Beyond Budgeting. Flere bedrifter ønsker å bevege seg mot en dynamisk styringsmodell, derfor presenterte Bjarte prinsippene bak Beyond Budgeting og hva den styringsmodellen faktisk innebærer. Se Rune og Bjarte sine presentasjoner her.

Etter en kort pause kom vår konsulent Steinar Veka på banen og fortalte om prediksjon. Steinar viste publikum hvordan man kan knytte prediksjonsmodeller inn i arbeidet med plan og prognostisering, og på den måten skape bedre beslutningsstøtte i bedriften.

Som en avslutning på dagen fikk de seksti deltakerne møte Adrian Skogeng fra AF gruppen. De arbeider kontinuerlig med å forbedre sin risikostyring. I presentasjonen belyste Adrian hvordan de har digitalisert sin prosess ved hjelp av nye verktøy i samarbeid med RAV. Se Adrian sin presentasjon her.

Vi vil gjerne takke alle som tok seg tid til å komme på vårt arrangement og gleder oss til å se dere neste gang. Ønsker du å vite hvor du kan møte RAV? Les mer om arrangementene vi skal delta på her https://rav.no/arrangementer/.


Om forfatteren

Cathrine Thom

Lyst å lære mer om dette?

Del denne artikkelen