RAV Management for hire – Interim konsernregnskapssjef

Trenger du en konsernregnskapssjef for en kortere eller lengre periode? RAV Norge AS har kvalifiserte konsulenter til utleie.   

RAV har landets største miljø for løsninger og support innen konsernregnskap og konsolidering. Med flere års erfaring som konsernregnskapssjefer og konserncontrollere fra ulike store virksomheter sitter våre konsulenter på tyngde i faget. I RAV jobber konsulentene i grensesnittet mellom utvikling og implementering av systemløsninger og som utleide konsernregnskapssjefer.

RAV Management for hire går ut på at våre konsulenter blir leid ut som midlertidige konsernregnskapssjefer. De er da med på å løse et akutt behov hos kunden på en kvalifisert måte, samtidig som de får en unik innsikt i styrker og svakheter i kundens løsning. Denne helsesjekken kan senere benyttes til optimalisering og videreutvikling av løsningen.

Vårt tilbud for konsolidering og konsernregnskap er en del av vårt Performance Management miljø. Vår primærkompetanse på systemsiden er IBM Cognos Controller og Adaptive Insights, men våre konsulenter har også erfaring med Oracle- og SAP-løsninger.  

Fyll ut skjemaet under for mer informasjon.  


Om forfatteren

Paul Arne Loftheim

Senior konsulent RAV Norge AS

Lyst å lære mer om dette?

Del denne artikkelen