RAV kåret til Adaptive Insights Partner Rising Star EMEA

Høsten 2018 inngikk RAV Norge AS et partnerskap med Adaptive Insights, a Workday company, en amerikansk leverandør av Business Planning for Cloud. RAV ble med det en del av Adaptive Insights sitt ledende nettverk med over 200 partnere og mer enn 4.000 kunder i 50 ulike land.

Adaptive Insights arrangerer årlig tre Worldwide Partner Rally-er. Disse foregår i California, Sydney og London. Samlingene gir partnerne muligheten til å dele sine strategier og bygge relasjoner, samt utforske de mulighetene en har med Adaptive Insights sine løsninger.

Den 26. og 27. mars 2019 deltok RAV på arrangementet i London. Her fremhevet de partnerne som har utmerket seg i ulike kategorier, og RAV ble kåret til Partner Rising Star – EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). Denne prisen fremhever partneren som har lykkes med å bygge opp sin Adaptive Insights praksis i året som gikk. RAV har investert mye tid og ressurser på å bli godt kjent med Adaptive Insights, samt introdusere løsningene deres til det nordiske markedet. Kort tid etter at vi inngikk et partnerskap med Adaptive Insights landet vi flere avtaler med løsningen, noe vi syntes er veldig spennende.

Fra venstre: Trond Gulliksen, Mel Zeledon, Rune Andersen, Sven Ove Hølland, Javier Moreira og Fred Gewant

Vi har kommet godt i gang og har en ambisjon om kraftig vekst med Adaptive Insights fremover. Det er derfor meget motiverende for oss å bli tildelt denne prisen.

Ønsker du å lære mer om Adaptive Insights? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt.


Om forfatteren

Cathrine Thom

Lyst å lære mer om dette?

Del denne artikkelen