RAV Analytics forum 2019

Den 26. mars 2019 arrangerte vi RAV Analytics forum i våre lokaler på Skøyen. Vi hadde to foredragsholdere fra Pedab og Tableau, samt tre av våre egne konsulenter som alle bidro til et innholdsrikt og spennende arrangement.

Vi startet med delikat sushi-servering som gjorde det enkelt for deltagerne å forsyne seg før, under og etter presentasjonene. Med godt faginnhold og nærmere 70 deltagere ble lokalene våre i Karenslyst allé 9C en myldrende møteplass for kunder, leverandører og ansatte. Noen var fra samme bedrift, andre kjente hverandre fra før, men det ble også opprettet nye relasjoner og på den måten ble nettverkene utvidet.

Flere valgte også å bli igjen etter presentasjonene for å få et tips eller to til deres problemstilling, eller rett og slett for å bli bedre kjent med andre deltagere.

Vi i RAV setter stor pris på alle som tok seg tid til å være med på vårt arrangement. Enten det var som foredragsholder, deltager eller som seer på vår Facebook live-stream. Forhåpentligvis hadde dere det like trivelig som oss! Håper vi sees neste gang.


Om forfatteren

Cathrine Thom

Lyst å lære mer om dette?

Del denne artikkelen